duminică, 10 mai 2009

Cum şi cui ?

Nu-i bine ... atât .
Altfel ... cum şi cui să spun despre atâtea lucruri urâte ca să le schimbe ?
În linişte .
Eu ... mie , voi ... vouă ...
Au început să se scuture castanii şi să înflorească salcâmii . Abia acum îmi dau seama că înfloresc unii după alţii . Să nu-i recunosc de frumoşi ce sunt ! Şi când mă gândesc ce ţepoşi s-or face ... biggrin


sursa foto

10 comentarii:

Anonim spunea...

mira
ne puteti spune noua :) mie personal imi place sa ascult.

Margot spunea...

Mira , Mira ... :)

Anonim spunea...

mira
intrebari:
ce va mai face baietelul?
de ce nu scrieti mai des pe blog? :)

Margot spunea...

Sunt supărată şi obosită rău , Mira .
Mi-e greu să mă exprim , cu toate că-mi face bine când scriu . Îmi este şi teamă .
Pe aici nu prea au avut bani de salarii ; trebuie să ne mutăm iar până la sfârşitul lunii ( nu ştim cu ce bani şi unde ) ; şefii îmi par ... incredibili ! ; cu elevii ... este greu de tot ( normal _ având aşa profesori ! )şi mai vine şi sfârşitul de an şcolar când trebuie să joc un rol care ... mă depăşeşte ; alt loc de muncă ... greu de găsit şi potrivit ; puţinii din jur cu care mai am curaj să vorbesc ... sunt plini de lehamite sau lipsiţi de vlagă ; în rest ...
Copilul e bine . :) Şi noi pe lângă el . :)

Anonim spunea...

mira
va inteleg, sau cel putin incerc, pt ca nu am fost niciodata in situatia asta nu pot spune ca inteleg pe deplin cum e.
tocmai citeam ceva interesant. "zicea ca "viata e dificila", odata ce acceptam acest lucru,faptul ca viata e dificila nu mai conteaza. in viata ne vom confrunta cu multe probleme. Ele ne provoacă curajul şi înţelepciunea; într-adevăr,
problemele sînt cele ce creează curajul şi înţelepciunea. Din cauza problemelor pe care le avem, creştem din punct de vedere mintal şi spiritual.Cînd dorim să încurajăm dezvoltarea spiritului uman, noi provocăm şi încurajăm
capacitatea umană de a soluţiona probleme, exact aşa cum în mod deliberat le dăm copiilor la şcoală probleme de rezolvat. Prin durerea pe care o suferim rezolvînd şi confruntîndu-ne cu probleme — învăţăm."
probabil ca atunci cand esti coplesit de probleme astfel de cuvinte ti se par absurde, dar pentru mine in acest moment au sens. as vrea sa gasasesc cuvinte de incurajare, dar nu stiu ce sa spun, pot spune ca totul va fi bine, cred asta, cred ca lucrurile se rezolva intr-un final. cred ca ar trebui sa incercati sa priviti partea buna a lucrurilor, a vietii, pt ca intotdeauna exista una.
cred ca viata e grea, dar cred de asemenea ca aceasta greutate are frumusetea ei, cum zicea si textul de mai sus, problemele pe care le intampinam si modul in care reusim sa le rezolvam ne dezvolta mintal si spiritual.
as vrea sa pot spune ceva sa va simtiti mai bine :) pot doar sa va ascult daca doriti :) uneori e bine sa vorbim cu cineva :)

Margot spunea...

Bine , Mira ... cum spui tu ...
Ştii ... mie îmi pari un delfin ! :)

Anonim spunea...

mira
n-am inteles partea cu delfinul...

Margot spunea...

:) Am vrut să zic de bine !
Delfinii , am văzut în filme , înoată pe lângă probleme ( nave avariate , oameni care sunt pe cale de a se îneca , comori subacvatice , furtuni ... nelinişti ) şi încearcă să atragă atenţia cuiva ca să intervină , să schimbe mersul întâmplărilor . Mai sunt şi jucăuşi , prietenoşi .
Aşa cum alţii îmi par ursuleţi , şerpi , veveriţe , iepuri , maimuţe , vulturi , greieri , pisici , vulpi , corbi ş.a. , tu îmi pari un delfin prin apele blogului ! :)

Anonim spunea...

mira
multumesc!... cred... :)
sper sa va fi adus macar un zambet pe buze :)

Margot spunea...

:)