marți, 30 septembrie 2008

Fioroasa şi javra

Strada aia are pe ea o şcoală , facultăţi , restaurante , bordeluri , mici la grătar de tonetă , bălţi şi mulţi câini . Pe ea ne strecurăm mulţi . Eu spre limitele răbdării .
Câinele începe să latre tremurând fioros la mine , aţinându-mi calea . Bravo , ai căutat mult şi m-ai găsit tocmai pe mine !
-Mă laşi ?! ... Poate te muşc ! îi răspund răstindu-mă tare îmbufnată , hotărâtă şi aşteptând totuşi de la el un răspuns .
Tace brusc ! eek Se întoarce şi pleacă .
Câţiva oameni mă privesc lung . Plec şi eu .

Cu şeful este mai greu . Nu are inteligenţa şi sensibilitatea câinelui . Ieri a fost a doua oară când mi-a vorbit urât , prea urât ! Este şi inconştient ?!
Şi nici nu ştiu unde să plec .

7 comentarii:

Anonim spunea...

nu cred k ar trebui sa va mai surprinda comportamentul oamenilor :)
hmmm... nu cred k ar trebui sa-i permiteti sa va vorbeasca urat, desi uneori nu avem de ales, trebuie sa facem compromisuri, daca pot spune asa. :)
as vrea sa va intreb ceva. de unde ati stiut ca totul va fi bine ( ma refer la momentul in care a trebuit sa va luati viata in propriile maini). pt mine se cam apropie momentul ala si nu stiu ce vreau de la viata, ma sperie intr-un fel. cred k ar fi trebuit sa am un plan,sa stiu ce vreau sa fac,dar nu stiu :):(
intr-un fel ma gandesc k totul va fi bine, ma vad proiectata in viitor ca si cand as privi un film cu happy end, nu stiu daca acest fel de a privi lucrurile este unul optimist sau doar stupid :) mira

Margot spunea...

Nu prea mă mai surprinde comportamentul... şi-mi pare rau . :))
Da ... pe masură ce înaintez în vârstă am tot mai puţin de ales din ce a mai rămas ... :))
Nu am ştiut că va fi bine . Chiar de multe ori am ştiut că nu va fi totul bine . Nu am avut un plan şi nici reguli pe care să mi le impun . Am fost înţelegătoare cu mine . :))
Mi-am dat seama că sensibilitatea-mi ar putea fi cel mai mare duşman al meu , dar şi cel mai bun aliat . Şlefuită sau stâlcită de cei dragi , ea a ales cărările , a stabilit priorităţile , a cântărit compromisurile ... Se vede ce-a ieşit ... :))
Mira , tu îmi pari în regulă ! E chiar frumos filmul ! :)

Anonim spunea...

multumesc :)
aveti dreptate, se vede ce-a iesit.:) si al d-voastra e frumos filmul :)

Anonim spunea...

@anonim Unoeri compromisul e cea mai proasta chestie pe care poti s-o faci. Poti foarte bine sa incepi sa faci ce vrei tu cu adevarat.

Anonim spunea...

@zuzu Nu stiu pe ce planeta traiesti tu,dar in viata o sa fii nevoit sa faci compromisuri, chiar daca iti place sau nu.
cat despre facut, ai dreptate ar trebui sa incep sa fac ce vreau cu adevarat, doar k asta e problema, nu stiu ce vreau. dar o sa-mi dau eu seama, sper sa fie cat mai repede :)
iti urez bafta la faculta si distractie la maxim :)

Anonim spunea...

@anonim Mersi de bafta :)Da e normal sa faci compromisuri, dar mai vine un moment in care poti sa alegi daca sa faci sau nu un compromis.

Anonim spunea...

e ok....dacă sunteţi sensibilă...eu trăiesc în fiecare zi o nouă aventură...mă zbaz,mă frământ,răbufnesc,plâng,râd....
mă trezesc dimineaţa si mă intreb;ce provocare am azi...pornesc să o infrunt...
şi o iau iar de la început în fiecare zi...