duminică, 15 februarie 2009

Încuiaţii

Camera în care stau captivi şi debitează atoateştiutori despre viaţă şi moarte este mică , sufocată de mobilă , de culori , de vocea nepotrivită a moderatoarei Liliana S. cu acest subiect .
Dezbat problema divorţului . Se întreabă dacă o fi mai rău decât moartea ?! eek
Se gândesc la faptul că procedura divorţului este prea flexibilă , că ar mai trebui înfrânată cu nişte legi ca să nu-ţi mai treacă prin cap aşa ceva , că indivizii ar trebui să parcurgă musai un program de consiliere cu psihologi , că biserica ar trebui să intervină , că-n alte ţări ajungi să-ţi creşti nepoţii până reuşeşti să divorţezi ... Doamneeee ! Şi atunci despre moarte ce-or mai avea de spus ?! I-am închis repede . Bârrr !
Lăsaţi-i să se despartă mai repede , mai ieftin , mai uşor , nu este timp de pierdut ! Lăsaţi-i să o ia mai repede de la capăt , să aibă timp să se refacă şi să fie fericiţi ! Poate le va mai rămâne timp să se regăsească chiar ...
Să nu uit ! Na , luaţi si voi un 5 si căraţi-vă în fericirea voastră ! Staţi liniştiti în cămăruţă şi să nu-mi mai ieşiţi în cale ! De pe acum îmi este milă de copiii pe care îi veţi creşte şi educa voi ! Cine-i va elibera de prejudecăţile cu care îi veţi împovăra ? De legile cu care îi veţi încătuşa ?
Mă tot gândesc la cel care-i plăteşte pe oamenii aştia ... poate că îi trebuie consiliere psihologică !

Niciun comentariu: