duminică, 24 februarie 2008

Fastaceala

Dupa ce-am scotocit dupa fericire , comentariile descoperite m-au bucurat si m-au incurcat , nu prea am stiut ce sa raspund .
Dar mi-a fost clar ca merita sa ma nasc in acea zi si ca este bine sa fie spuse povesti despre fericire , chiar daca nu dau solutii si se sfarsesc asa cum pot ...

3 comentarii:

mira spunea...

vroiam sa va citesc si celalalt blog,dar e nevoie de invitatie..credeti k as putea primi si eu una?:)

Margot spunea...

Interesant ... ciudat ... dubios ... nu mi-a spus nimeni vreodata sa scriu sau ca ar vrea sa mai citeasca ce scriu !
Daca ma gandesc la cate ore n-am elevi care sa doresca sa-mi asculte cateva vorbe ... fraza ta suna a ironie .
Desi ... mi-a adus aminte de teza la filozofie , era in clasa a XII-a .
Nu-mi mai amintesc subiectul .
Tacerea mi s-a parut atunci raspunsul potrivit enuntului . Orice cuvant imi parea bolovanos , orice idee-mi parea stearpa . Am lasat foaia curata si am scris doua , trei cugetari seci la sfarsitul caietului . Stiam ce va urma .
Am luat 4 .
Dupa terminarea orei profesorul m-a chemat si mi-a spus :"Ar trebui sa incerci sa scrii." Nu mi s-a parut ironic , intelesese .
Crasmadelux este in curs de amenajare , deocamdata vreau sa pitesc acolo textele ce-mi par plictisitoare pentru altii sau prea indraznete . Scriind verzi si uscate am impresia ca tin alienarea la distanta , are efect terapeutic pentru mine . Deocamata nu am invitati , doar framantarile ...

Anonim spunea...

da.. nu stiu cum suna pt d-voastra dar eu chiar as fi vrut sa citesc ce scrieti acolo.. de ce?? nu stiu prea sigur.. poate pt k sunteti profesoara si intotdeauna am incercat sa va inteleg.. adik pe profi.. poate pt k imi place sa citesc.. sa citesc gandurile oamenilor.. poate k mai sunt si alte motive..
nu stiu de ce nu aveti elevi la ore.. de ce nu vin sa va asculte.. si tocmai de aia ma intreb de ce continuati?? ce va face sa continuati??
oricum sper sa primesc si eu o invitatie atunci cand e gata si sunteti pregatita sa lasati pe altii sa citeasca:)
nu am reusit sa postez comentariul de pe contul meu. mira